Bundelen van krachten

 Schermafbeelding 2015-05-12 om 10.12.18

Stella Support creëert ruimte om uw onderneming te laten groeien. In de breedste zin van het woord. Zij regelt, structureert en organiseert die zaken waar u niet mee bezig moet zijn. Maar waar u vaak wel (te) veel tijd in stopt. Met ruim 15 jaar ervaring is er weinig voor nodig om uw trajecten op te zetten of te verbeteren. Om complexe zaken simpel te maken.

Alles onder controle!

 

logo_LENS

LENS Business Software biedt automatiseringsoplossingen voor kwaliteitssysteem, overzichten, planningen, formats en registraties. Alles wordt gecombineerd in 1 digitaal systeem Q-Link. Overal en altijd een up-to-date kwaliteitshandboek bij de hand. Praktisch en eenvoudig in gebruik en zeer efficiënt. Het geeft inzicht in uw organisatie.

logo_limpens

Voor begeleiding bij certificering in de zorg werken wij samen met Limpens&Partners. Zij zijn gespecialiseerd in het toepassen van HKZ-certificatieschema’s en NEN-EN-ISO 9001. Maar ook waar het gaat om verspilling in de organisatie bundelen wij onze krachten. Door LEAN elementen en LEAN denken toe te passen in uw huidige kwaliteitssysteem wordt uw kwaliteitssysteem effectiever en efficiënter.