Groei met duurzaam succes

Schermafbeelding 2015-03-22 om 14.59.48

Wij helpen ondernemers. Wij verkopen geen kwaliteit of verandering.

Wij laten u anders kijken. Naar het werk wat u doet. Naar de doelen die u stelt. Naar de uitdagingen die voor u liggen. Naar uzelf en uw organisatie. Zo ontdekt u uw drijfveren. De juiste energie om kwaliteit te ontdekken. Veranderingen aan te gaan. Wij geven u energie. Daarmee bereikt u meer dan u zich wellicht kunt voorstellen. Dat doen wij vanuit kennis. Open en realistisch. Kritisch en eerlijk. Maar dat doen we vooral met plezier. Want dat is onze drijfveer. Zo zien we samen uw toekomst.

Wij laten u anders kijken. Voor vandaag en morgen.

KWALITEIT UIT KRACHT

Van Herpen brengt structuur aan bij bedrijven.

Wij dragen verbeteringen aan die voortkomen uit praktisch en slim werken, nieuwe werkwijzen, samen werken, meten, analyseren en communiceren.

Onze doelstellingen zijn helder en duidelijk: duurzaam succes, efficiënt gebruikmaken van middelen, besluitvorming op basis van feiten, tevreden klanten en medewerkers.

VERANDEREN IS BEWEGEN

Van Herpen begeleidt bedrijven bij veranderingsprocessen.

Van de komst van een nieuw systeem, een nieuwe werkwijze of een nieuwe leidinggevende: elke hobbel wordt genomen. En dat betekent: investeren in draagvlak en de veranderingen belonen en waarborgen.

Stap voor stap geven wij richting aan de nieuwe koers en veranderende organisatie.